Opnames

Af en toe zingen we ook eens een club-, kring- of verenigingslied in. Op die manier heeft de studentengroepering in kwestie een leuke opname in handen om er voor te zorgen dat de schachten (én ouderejaars, én oudleden) goed weten hoe dat hun lied hoort te klinken…

Mercurius, Hasselt

Mercurius, de vereniging voor studenten aan PXL-Business (Hogeschool PXL, Hasselt) was de eerste vereniging die ons vroeg om hun lied in te zingen. Ze vonden namelijk geen goede opname om bij start van het academiejaar aan hun schachten te geven, zodat die op hun eerste cantus uit volle borst mee konden zingen met het verenigingslied.

Filii Lamberti, Diepenbeek

Filii Lamberti is de faculteitsvereniging voor studenten fysica, informatica en wiskunde aan Universiteit Hasselt (Diepenbeek). Heel wat Rondgezangers komen uit hun rangen en dus mag het geen verwondering wekken dat hun lied het volgende op onze lijst met ingezongen nummers werd.

Jouw vereniging, club of kring?

Wil jij ook een opname van jullie lied, met partituur om van mee te zingen? Contacteer ons en we bekijken samen wat er mogelijk is!